2009-07-18

lång natt med konstiga ljud

ja,lång natt var det,och de konstiga ljuden kom från spotify,när jag linn och gabbie lyssnade på Darin. Uschusch , inte min musiksmak! Eller det är nog inte någon av oss tre som som har han på top tre. Iallafall, igår var jag då hos Gabriella och Linn var också där. Det var lite tråkigt i början,men det blev bättre sen! För när Darin och en kamera startas samtidigt ,och rapparna 0l1v14' och G4br13ll4' kommer in i bilden då blir det kul . Jag gick hem från Gabriella vid ett tiden,och vi bor grannar så det tog inte lång tid att komma hem så var jag hemma ungefär vid ett också. Gick och la mig direkt och somnade. När jag vaknade så skulle jag lägga mig i soffan och titta på TV och min lillasyster satt i den andra soffan och så kommer mamma in och ioch med att vi har två soffor en som står med ryggen mot dörren och snett mot tv och den andra står rakt framför så när mamma kommer in så ser hon att jag ligger där så hon säger till Filippa "Nu är jag förbannad,olivia har inte kommit ..."Samtidigt sätter jag mig upp "Jaha.. haha du va hemma ..heh"


Vad ska jag göra idag då ?

Jo jag ska fixa mig snart,sen ska jag ner en sväng på stan och fylla på min mobil och senare så ska jag nog träffa Linn,Emil och Anton ,och antagligen flera!


Vi hörs!

2009-07-17

våran gräsmatta kanske ?

Haha, jag satt i lugn och ro och tittatde på tv,sen när jag tittade ut genom fönstret så står min granne och vattnar våra blommor. Haha, min första tanke var "vad fan håller hon på med?" Sen så tänkte jag om inte har något annat att göra så visst !
Lite efter det,kom jag på att jag skulle vattnat dom för två dagar sen. De kanske såg torra ut ?Haha , jag har ingen aning .Jag kan ingenting om blommor!

Så kan det gå, när olivia inte gör sina sysslor !:)

underbart!

Åh , har ni sett vädret där ute eller? Jag vet inte hur ni har det ,men jag älskar solen! Fast jag blir också väldigt irreterad ,för igår tänkte jag köpa ett par skitsnygga shorts, men jag tänkte att vädret blir ju aldrig bra!Jag ångrar mig som f*n! Jaja, jag får väl använda mina gamla jeansshorts.

Faktum är att jag måste bara säga en sak som jag blev jävligt pissed på när jag och Linn satt i bussen. Det var en mamma med barnvagn som satt i mitten av bussen, och så kommer en tonåring som ska sätta sig längstbak och när hon går förbi barnvagnen så går hon i mot med sidan och hela vagnen började guppa, det värsta var att hon vände sig inte om och sa förlåt utan bara fortsatte gå.
DÅLIG STIL!

2009-07-16

Shopping och glass i Vetlanda! :)

Idag har jag varit och shoppat med Linn i Vetlanda. Det var mycket mysigt och vi hittade massor med saker att köpa, allt från Gina tricot faktiskt. Älskar Gina!
Här är lite bilder från dagen :)
btw ,jag kan inte få in bilderna på kläderna jag köpte idag in på datorn ,lägger in dom senare ikväll!







Till Vetlanda!

God morgon! :)

Nu har jag precis vaknat och ska börja fixa mig och lite sen blir det Vetlanda tillsammans med Linn, det kommer nog bli väldigt roligt:) Jag vet inte riktigt vad jag ska köpa.Funderar på ett par grymt fina short med hög midja från Gina Tricot, men jag vet ju inte hur vädret blir i sommar, tänk om det blir grått och tråkigt (som vanligt) så kan man ju inte använda dem, det blir ju lite trist.Såklart så har jag egnetligen bråttom,men jag sätter mig ju vid datorn och lägger in ett inlägg.
Nu ska jag välja kläder ,inte för att jag vet om jag kommer hitta något i min garderob, allt ligger ju i sängen eller i min fåtölj. Jag är grym på att städa (y)
PUSS!

förresten ,ett stort tack till er som redan har börjat följa bloggen! :)





(Oh, God if you can create the world in seven days
you probably can make it to a better place )

2009-07-15

Fika:)

Idag har jag fikat med Gabriella och Linn,samt käkst pizza , men den vikten blir man av med imorgon på shoppingturen i vetlanda:)
Lite Bilder:)
















I LOVE MY OVERSIZED WATCH

who rocked it ?




Paris Hilton och Rihanna bar likadana Alexander Wang klänningar .
Både Rihanna och Paris har kortklippta frisyrer,och perfekta kroppsformer.

Så vem tycker du bar Alexander Wang klänningen bäst?

god morgon!

Jaha , kan ni tänka er. Idag för två år sen låg jag och stekte i Spaninen med en av mina bästa vänner,Sofia.Vi var där i två veckor. Åh, jag saknar det så grymt mycket!Faktum är att jag saknar Sofia med.Vi umgås inte lika mycket som innan och är inte lika nära som innan. Det är väldigt tråkigt, men hon ska veta att hon är saknad.

Ja , jag vaknade nyss.Mycket härligt.Idag ska jag ut och fika med Linn och Gabriella troligen. Fast först måste jag duscha, gå ut med hundarna och städa mitt rum. Tummen upp för det. Det ser ut som en tornado varit i min garderob. Så egentligen kanske jag borde börja städa istället för att sitta och blogga, men detta är roligare ;)

Jag lägger in ett inlägg senare ikväll!


Bilder från spanien!

hah , mörkhårig var jag då med(y)



underbara spaninen!

2009-07-14

hipp hipp hurra det är ju min födelsedag

jaha , idag är det "min" dag ,men det känns inte som min födelsedag faktiskt.
hittills har man fått pengar,smycken och parfymer ,och ett shotglas. Haha:D
Fast glaset fick jag av min kompis på min födelsedagsfest, se bilder från festen lite längre ner i inlägget :) .

Jag älskar pengar och jag älskar att shoppa. Så snart drar jag väl till a6 och köper mig en ny garberob,eller ska jag köpa en kamera ?:o
jag kan inte bestämma mig.

men hörrni , ge mig ett grattis ?:)




2009-07-13

Ny blogg!

hejsan !
Tänkte börja på nytt , min andra blogg var ointressant och tråkig att läsa! Så nu tänkte jag försöka vara lite mer aktiv i mitt skrivande :)

och jag fyller hela femton år imorgon !
hur underbart är inte det ?:)