2010-06-17

ALLA MINA SIDOR NU, JAG TROR DU HAR SETT DOM OCH DU HAR VÄNT DOM.

Hejhejheeeeeeej!
Idag är jag trött, men vädret har varit underbart. Jag älskar soliga dagar, jag mår så mycket bättre då. Allt blir lättare och smidigare  plus att det blir mycket folk ute på långanäs så mycket får jag göra när jag jobbar, vilket är skönt :)

jag måste gå för min bror kom hem..
un beso eller något

2010-06-16

Linköping

Hejsan :)
Just nu är jag hemma hos Linn och vi tittar lite på TV och så,vi vet inte riktigt vad vi ska göra av kvällen ,men vi får väl hitta på något iaf! Jobbet idag var rätt lugnt,det var inte så mycket kunder men mer än igår,imorgon ska jag jobba 12-16 så det kanske det blir lite mer folk för det ska bli fint väder här i Eksjö! :) Direkt efter jobbet måste jag cykla snabbt som tusan hem till mormor för vi ska äta middag där :) Och på fredag flyttar mamma helst vill jag följa med mamma över helgen till Linköping för att hjälpa henne och sådär,men eftersom jag jobbar 12-16 kan det bli svårt :( Vi får se hur det blir, om jag inte åker till Linköping åker jag nog hem till Linn med mitt pick och pack ;p
Nu ska jag kila!

Un beso!

2010-06-15

FIRST

Första dagen på jobbet var helt okej! :) Jobbade tillsammans med marcus och simon, riktigt kul var det faktiskt, undra vilka jag får jobba med imorgon ;p Nu har jag riktigt tråkigt och vill göra något, men det är typ ingen som vill hitta på något vilket är ytterst tråkigt :o Så jag får väl vara hemma hela dagen och vandra omkring och äta jordgubbar. Ni får jättegärna tipsa om lite musik för jag har lite torka här,lyssnar på samma saker hela tiden så. TIPSA! :)
förresten så kommer jag inte kunna blogga så mycket eftersom min bror är hemma och han är vid datorn 24/7 och eftersom mamma flyttar på fredag så har vi packat ner den andra datorn , så det kan bli lite tråkigt här,men det blir nog bättre om någon vecka, när allt är i sin ordning!
Un beso!












2010-06-14

HARD WORK WORK

Usch vad jag är trött! Men haft en riktigt bra dag idag, jag fikade med Linn vilket var riktigt mysigt,vi satt där och pratade och senare gick vi till lite olika affärer och kollade lite, Linn köpte en hel del! Jag köpte bara en kofta, försöker spara lite pengar just nu!;p Men det är världens skönaste kofta! Jag menar det verkligen, den är underbar,haha ;p Imorgon ska jag till jobbet för första gången, är med spänd än nervös faktiskt, men jag tror det blir skitbra.Jag nrukar inte ha svårigheter med att prata med folk så varför skulle det bli några svårigheter nu? :)




koftan- Vero moda
den nya:)
svart tunika- JC
tights - Lindex
Vitt nagellack -depend (love)

Un beso!


BUSY DAY

Jag har nästan varit fullt upptagen idag, efter den ytterst dåliga Barbie filmen åkte jag och mormor ner till och stan och hämtade ut en cykel jag lämnade in på lagning för någon vecka sen, min mormor cykel som jag ska låna nu i tre veckor när jag ska jobba ute i långanäs. Efter det gick vi till banken och fixade ett nytt kort eftersom jag slarvat bort mitt, eller ja jag slarvade bort det för två år sen. Bra Olivia, bra! Men vi fick vänta i en evighet innan det blev våran tur så jag var lite irriterad. Jag fixade även att min lön kommer in på kontot istället för utbetalningskort. Sen var jag och hjälpte mormor att handla eller jag bar varorna från konsum till bilen på parkeringen, jag förstår inte varför hon ska parkera så långt bort när hon har så ont i armarna, haha.Hon är söt min mormor! Nu är jag hemma hos Linn och vi ska ner till stan och fika, vilket kommer lägligt eftersom jag inte ätit frukost så är jag svinhungrig nu! Haha, så det blir mycket fika på princess! Ha det bra!

Un beso!

GOD CAN BE SO HILARIOUS

Hej :) Jag har precis vaknat och är inte alls hungrig på frukost så jag tänkte titta på någon film först,men saken är ju den att mamma har ju packat ner nästan allt, så det finns typ en film som ligger där och det är barbies dagbok.. Haha, men jag tänker kolla på den! För jag orkar inte leta rätt på rätt flyttlåda och rota omkring i den.
Jag är lite smått nervös idag, imorgon är min första jobbdag! Hoppas dom är trevliga, haha. Hatar otrevligt folk..Vem gör inte, haha?  Men det kommer nog bli toppen,jag hoppas verkligen det! :) Nu sitter min hund Malte och muppar, skäller och håller på. Han vill att jag ska kasta iväg hans boll. Så, jag får nog göra det!


Min familjs hundar, Malte och Zlatan på bilden :)

Un beso!

'CAUSE WITHOUT LOVE, LIFE IS LIKE A BEAT THAT YOU CAN'T FOLLOW

Kom precis hem från Linn, vi har tittat på top model repris,eftersom vi var på gotland när förra avsnittet visades. Vi tittade även på How I Met Your  Mother, som är ett av mina favorit program, och jag älskar Barney Stinson! Underbar man, let's suit up! Efter det tittade vi på hairspray som gick på 4:an ikväll, Linn somnade efter drygt halva filmen, hon var väl trött, haha ;) Jag älskar verkligen Hairspray, underbar film :) Fast , så klart det finns ju bättre. Men jag tycker fortfarande att det är en jätte bra film :)
Btw, så är det precis en månad kvar tills jag fyller sexton :))

Jag älskar Barney Stinson så mycket att jag till och med lyssnar på den här låten, väldigt ofta!




Un beso!

2010-06-13

Olivia Fixarn!

Jag fixade färgen, nu är den grå istället för svart! Den är även lite större. Usch vad sur jag blir på vädret idag! Det är verkligen söndagsväder. Grått och tråkigt, jag vaknade till sol och blev hyperglad för jag trodde det skulle hålla i sig och att det skulle bli varmt, men ack så fel jag hade. Spöregnade gjorde det för någon timma sen också, roligt (Y) Bara det inte regnar när jag ska jobba¨på tisdag, då blir jag galen! Jag ska jobba på Långanäs om jag inte berättat det? Det är ett fik och en kiosk vid en badplats här i Eksjö som de flesta ungdomar åker till, det ska bli kul, bara det att det inte kommer vara något folk nu de första veckorna om det inte är fint väder,så lys lys solen!  Tillbaka till söndagar! Varför är dom så sega? Det känns som om klockan borde vara typ halv sju men hon är ju bara fyra inte ens det. Jag blir galen. Jag skulle kunna sätta mig i badkaret en stund,men jag blir så stressad, haha. Kan inte sitta still alltförlänge!
Och jag känner att jag suttit vid datorn allt för länge och fixat med bloggen! Ni får ha det kanon!

Un beso!

NYTT

Yes, äntligen tagit mig i kragen och gjort  ny layout! Älskar bloggers nya design grej! Vad tycker ni? :)
Jag försöker fortfarande förstå mig på allting men allt har inte riktigt blivit förstått ännu,som hur man ändrar färgen på inläggets text , alltså det ni läser nu, och nu och nu , kul.. Iaf, så tänker jag försöka komma på det när jag orkar sålänge använder jag mig av verktygen som finns där jag skriver mina inlägg!

 
Un beso!

avslutningskläder

Jag hatar att göra såhär med bilder,men har ingen annan på kläderna så... :(




Klänningen: Bik Bok 300 kr
Skor: skopunkten 400 kr
Armband: Kappahl 129 kr, tror jag!
Namnhalsband: Från Nelly som köpte det i london :) <3

:)

Jaha, nu har jag slutat nian poch är inne på sommarlovsdag två, om man inte räknar med skolavslutningsdagen ;p Det var verkligen jobbigt att sluta nian,men samtidigt så skönt, veta att man verkligen har tre underbara år framför sig. Jag har nte så mycket att berätta förutom att skolavslutningskvällen sög aptestiklar. Men igår var helt okej, förutom att det regnade. Jag och Linn var med Pelle och Emil. Och Emil har jag inte umgåtts med på jättelänge, vilket jag inte gillar!





Nu ska jag måla mina naglar! Ovanligt?...Nej.

bilderna är tagna från facebook,förutom bilden längstner ,den är från beccas blogg :)