2011-08-18

I HAVE TRAVELED TO THE FUTURE AND I LIKE WHAT I SAW.

Hejsvejs!

18/7
 Var hos jessie j och chillade satan som vanligt var TV:n vår vän även den fantastiska pizzan! men så gick jag till min mormor för att käka middag, och drog förbi min vän stina för att kolla till min vän, hon hade det bra, så då gick jag till min gamla vän Linn och hade det trevligt med henne Emil isak och Pelle :) sen åkte jag hem och sov, för mycket för mig på en dag kände jag!

IDAG där emot har jag tamigfan inte gjort ett piss, städade mitt rum, förstår inte hur det klan bli stökigt när jag aldrig är hemma, men jag städade i alla fall, efter det så gick jag ut och gick en sväng och hade allmänt tråkigt träffade Elaine och Olivia på staden snackade lite med tösera och så, annars har dagen varit värdelös, men imorgon blir det jönköping med mor och lilla syster ska bli kulkul.
puss hej

2011-08-14

THHIS IS NOT A HOMELESS LIFE FOR ME, IT'S JUST I'M HOME LESS THAN I'D LIKE TO BE

hajjhajjhajj!

Är riktigt trött idag, somnade inte fören vid tre, känner att jag börjar bli gammal nu..Gårdags kvällen bestod mestadels av fina stina, men var en sväng hos Leven också eftersom min kära kompis flyttar till gävle på tisdag (60 mil här ifrån) så ville jag träffa honom. Efter att ha varit där i typ två timmar gick jag tillbaka till stina för att titta på skins och allmänt tjöta. Nu väntar jag på att stina ska vakna så jag har något att göra haha, senare idag blir det att träffa S hihi, skall bli mysigt.

Hittade lite gamla bilder på stinas dator haha kuligt! =)