2010-04-22

I SKOLAN

Nu sitter jag i skolan med några töntar i min klass ;) Vi är asgryma och jobbar med so. Iaf några av oss, andra sitter och spelar eller är inne på facebook, men det gör inget. Bara jag blir klar i tid ;)  Ikväll är det hockey igen, tyvärr förlorade HV igår :( Men de tar igen idag! JAG TROR PÅ MITT LAG ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, pusshej!

2010-04-21

MYSIGT

Dagen idag har varit bra, mycket rolig faktiskt :)
Ikväll ska jag hem till min  mormor och morfar , det ska bli jättemysigt:) Vi ska äta piza pch titta på hockey! :) HV71 HV71 HV71 <3 <3 <3

så, allt för mig ;)
puss /olivia

2010-04-20

Ska gå ut och gå med Linnspinn!

Om ungefär tio minuter ska jag och Linn gå ut och gå, alltid lika mysigt! Vi får se vart vägen leder oss, för vi är inte riktigt säkra på vart vi ska gå än. Idag var skolan rätt så normal, inget speciellt hände inget ovanligt eller nyt. En helt vanlig tisdag! Ganska trist fakiskt :p

Sitter och tänker på hur gärna jag vill åka till USA!(!!!!!!!)
Innan ville jag hellre åka och rense fisk i norge i ett år och få massa oengar, men nu har jag bestämt mig att jag vill nog hellre åka till usa och vara au pair, så himla roligt. Eller det borde ju vara det om man kommer i en bra familj! Usch vad jag vill se allt! humenahumenahumenaaaaaaaa.
Ska nu knyta på mig mina dojjor och fråga Linn vart hon vill mötas..igen hahah. Att vi alltid ska vara så envisa om att vi inte vet något (Y)

FRÄSIG BILD.
YAPP.
pusssssssss <3