2010-07-28

SWEET HOME ...EKSJÖ. LORD I'M COMING HOME TO YOU

Idag har jag varit i centrum av linköping och hämtat biljett och så Åt med mamma på stan, och tittade lite i affärer köpte faktiskt inget. Bra det, vet inte ens hur mycket pengar jag har kvar av min lön :o :s . Imorgon bär det av hem till Eksjö, skönt. Ska bli skönt att få träffa alla igen :)



Jag har även köpt armband,ring och ett halsband för 89kr (!) En stor tröja från hm 50 kronor, en väska från hm 50 kronor. Ett par skor 200 kr från skopunkten, vad har jag mer köpt..Jo en telefon från the phone house för tusen spänn :o (Y) Ajuste en jacka , ett par jeans och ett rosett spänne från gina tricot. Det är något mer ..men kommer fan inte på :o
inte för det spelar så stor roll men, haha ;p
Nu ska jag kila, hejdå! :)

2010-07-26

SOV SÅ GOTT

Det kommer jag göra iallafall ;) imorgon får jag min, pengar som jag faktiskt tjänat, hihi. Det känns bra! Hoppas ni drömmer mardrömmar om mig, det vore riktigt coolt! Nu ska jag sova iaf, och jag är inte direkt trött men.. Jag längtar tills imorgon.Så jag vill somna snarast! Funderar på att köpa ett par jeans med imorgon, behöver ju ett par till.. Hihi :)
Godnatt :)

SIX O'CLOCK

Sitter och tittar på tv, snart börjar christine haha :) Dagen har varit rätt seg hittils,har suttit och spelat wii och försökt att komma på hur jag ska klara det sista questet på "the evil queens castle" banan. Blir tokig, men ack vad jag älskar shrek. Måste se fyran innan jag blir tokig! En annan film jag måste se är toy story tre, fyfaan vad jag älsakr dom filmerna. Jag har älskat toy story sen jag var liten, och kan titta på filmerna om och om igen, älskar dom! Älskar abrnfilmer, haha.. Shrek, toy story, ice age, ALLA DISNEY FILMER ÄR ASGRYMMA. yepp! Kan knappt bärga mig, hihi!

TILL EVIGHETEN OCH VIDARE!





Tittat på telefoner

Tittade på några på The Phone House. Men jag vet inte vilken av dom, eller vilken färg :(


Antingen en Svart LG med 5 megapixelskamera mp3 blabla
eller en rosa , hooh









Eller en svart samsung med 3.2 megapixelkamera, mp3 och sånt



Helst vill jag inte ha en LG.. Men den har ju bättre kamera.. huhu kan inte välja:o

nehe

Blir ingen telefon idag heller.. Får vänta tills imorgon så köper jag fanimig en själv. Orkar inte gå omkring och vänta längre. "den som väntar på något gott väntar aldrig för länge" Jag har väntat för länge. Jag som hade tänkt att köpa en dator för min lön, men det sket sig ju. Eftesom vissa inte kan hålla sina löften.

2010-07-25

GODNATT

Nu tänker jag sussa kudden iaf!
Vi hörs imorgon!
pusss!

FAN, DET REGNAR..

Stirrar ut genom fönstret och blir så arg.Allt är så jävla grått och tråkigt när det regnar. Inte en människa på gatan och vi bor i centrum,blir så jävla trött. Finns ju inget att göra, så jag dör lite, bara för att jag är uttråkad. MEN imorgon ska jag och mamma gå till gallerian och titta om det finns någon telefon jag vill ha. Det gillar jag starkt! Får se vilken sort jag ska köpa, jag menar..jag har inte så tur med mobiler, har dödat varenda än hittills..Jag som alltid Eksjö var grått, här är det precis lika grått.


Eksjös stora fina station.. Världens minsta skitsnacksstad alltså..Typ en förort till ingenting. Ändå vill jag inte flytta därifrån..konstigt egentligen.