2010-06-11

ja..

jag slutar nian snart!

:D :(

2010-06-10

IMORGON, SÅ BEHÖVER JAG EGENTLIGEN ALDRIG MER SÄTTA MIN FOT I EN SKOLA..

fast, det kommer jag. Men om man tittar lagligt sätt. Till hösten blir det HV-Frisör. Och imorgon slutar jag nian.

herreguegued.
jag kommer sakna det, men ändå inte. jag har stulit alla bilder från facebook, mohahaha!

jag och nelly <3
marcus,på båten till gotland :)

riktigt söt gabriella <3
cykelklassen!

Linn och Tilda :))


isak,rasmus,marcus och jea :)
marcus jea nelly natta och linnea :))

flera folk i klassen, inklusive jag och vi på vänstra kanten körde någon påhittad lek.. yeah ;p


klassens söta raggare ;)



vi fick fäktas på gotland, riktigt roligt!

isak,marcus o jag. Efter spöregn satte vi oss i killarnas tält med godis :))

avslutar med en riktigt härlig bild från havet vid kneippbyn.
Fina gotland med fina klassen.

2010-06-08

SLUT

jag kan inte förstå hur fort allt har gått.
för tre år sen stod jag där med tandställning och absolut ingen aning vem jag var eller vad jag ville bli. Hade ingen aning om vilka människor jag ville umgås med, absolut ingen aning var jag skulle ta vägen över huvud taget. Jag var rädd och ganska så ensam, hade mycket i huvudet om precis allting. Allt här hemma, allt i skolan, få vänner osv. Jag stod där första dagen i sjuan och kände ingen förutom de tre andra som gått i samma klass som mig i sexan so fått börja i samma klass som mig. Där var vi, fyra stycken 6B:are som var så stolta över B:et  nu i klass 7c2. Man tittade nyfiket på alla nya ansikten och visste inte riktigt vad man skulle tycka, någon var söt, någon var jobbig, någon ville man veta mer om.

Man var rädd för att fråga om man fick gå på toaletten,rädd för att fråga lärenen något alls. Räcka upp handen var förbjudet, jag hade ju kunnat säga något dumt. Helt plötsligt hade ett helt år gått. Man kände alla, vissa var man mer vänner med och andra var man inte så intresserade i.  Hela åttan var det mest plugg som gällde. Ingen brydde sig om så mycket annat. Man satsade på skolan, och vi tänkte inte alls på att vi bara hade nian kvar med klassen.

nian, första terminen var seg och man fortsatte kämpa med allt som hade med skolan att göra. Julavslutningen kom och jag satt där tittade på tjejerna som gjorde ett fantastiskt framträdande av olika julsången i ett stort medley och tänkte "Vi har ett helt läsår kvar, vårterminen. Jobbigt." Alla lärare har alltid sagt att det är den terminen som går förbi fortast,  och gissa om dom hade rätt. Inte alls har jag tänkt på hur snabbt det skulle gå. Om jag ändå hade vetat så hade jag uppskattat allt så mycket mer. Alla stunder med klassen, för det är nu det slår mig att vissa av dom kommer jag ALDRIG mer träffa. Det är sorgligt, för jag tycker om alla så himla mycket. Alla har bidragit med så mycket i klassen. Vi har verkligen allt. Och snart kommer jag stå på kyrkans gräsmatta och sjunga "VEM VILL GÅ I NIAN NU!?"  och jag är ingen stolt 6B:are längre, jag är så himla stolt över att vara en av dom som gått i 9c2.

2010-06-07

avslutningsmiddag

hemma hos Linn och vi gör oss i ordning för avslutningsmiddagen! Det kommer bli skitkul, om något bara kunde sammarbeta med mig! Ingenting blir som det ska ;p
Haha, aja
jag måste sluta bry mig om vad alla andra ska tycka...
puss!

2010-06-06

Jag är dålig

Mjo, jag är riktigt dålig på att blogga, haha. Och just nu när det är så mycket som händer så borde jag ju vilja blogga eller?

vad händer i veckan? JO

måndag: Sista riktiga skoldagen, lämna in alla böcker städa skåpet osv! och på kvällen blir det niornas avslutningsfest vilket kommer bli riktigt roligt, var och shopapde lite kläder till det härom veckan och det blev skyhöga svarta skor och en svart spetsklänning! Kommer bli awesome med röda käppar och silversmycken!

Tisdag: Hela skolan ska ut tll Ränneborg (stor idrottsarena..typ) och ha tävlingar klasserna mellan. Kommer väl bli helt okej, förutom att jag blivit TVINGAD att springa staffeten. Jag hatar att springa framför solk och inte minst hela skolan Jag är mycket mycket kobent... usch. Jävla fan

Onsdag: jag vet i fan vad som händer då.. Något ska det väl vara. Ah juste alla som har ett rök och snus kontrakt åker till Göteborg och går på liseberg. jag ska då inte dit ;p

Torsdag: Klassens dag, vi ska till Gränna och göra något. Inte så insatt men hoppas det blir kul. Hade varit mysigare att gå ner till campingen med klassen sitta på bryggan och äta glass... men men!

Fredag: Dagen jag väntat på i tre år. Jag slutar nian! Jag tror inte ni förstår vilka blandade känslor jag har. Jag vill så gärna sluta,men ändå inte. Känner mig så säker i skolan, och att börja i en helt ny skola är inte lätt! Men jag är ändå så exalterad för att börja på Brinell och gå frisör! Det kommer bli så himla roligt och inläggen här på bloggen kommer bli mycket intressesantare!  skolavslutning, kan inte fatta det.. :)


GOTLAND

Vet inte om jag berättat något om vår klassresa? Tror inte det, haha(A)
Det var iaf  så himla otroligt roligt. Jag älskar min klass, de är verkligen precis sådana människor man vill ha i sin klass. Och vi är inte allt för uppdelade heller, utan vi kan alla umgås med varandra. Vi har ksitbra sammanhållning!
Vi åkte dit på söndagen och hela min klass var helt galna på båten,jag har aldrig haft så roligt!Det var en annan klass som åkte samtidigt som oss, och de såg ut att ha sittråkigt. De såg ut att vara tråkiga också så jag tyckte synd om dom..:p När vi kom fram hyrde vi cyklar och cyklade ut till keippbyn där vi skulle campa. Jättefint är det där, när vi kom fram var det soligt och jättehärligt väder. vi satte upp tälten och när vi var klara med det så spelade vi lite fotboll och så gick vi ner till havet och kollade in läget där. Jätte fint :) På kvällen samlades hela klassen där nästan, skitmysigt! Tyvärr så regnade det hela måndagen men vi hade skitkul ändå :)  Vi fick också fäktas vilket var otroligt roligt! Ni vet som Lindsay lohan gör i föräldrafällan?  haha(A) ASKUL verkligen!

spexfoto , haha!
kommer sakna min klass!