2011-09-10

I DON'T KNOW HOW TO CHANGE ANYMORE

Kvällen igår blev lyckad, hade faktiskt kul! Söta beccis och becca hade jag hur trevligt som helst med, vi gick även till michis och några sylister innan hotellet, det var kul! När vi kom till hotellet så öste jag lite med jessika och sen så träffade jag agust och några, sen träffade jag sebbe med. slutade med att jag sov i vetlanada hos Dennis med Agust Sebbe, Dennis & hans flickvän Lina. Åt på donken idag och det var rioktgit gott på jag säga!
Men ska umgås med stina nu, pusshej!

2011-09-09

HAPPY THOUGHTS, HAPPY NIGHT

GLAD CHEY!
Hejhejhej!
ikväll blir det fest i vetlanda med fina klassen är riktigt taggad! Ska väl gå och duscha och lite snart, haha så tidigt.. jag vet men måste in till eksjö först..haha Tackar min syster för ett fint musik tips som passade in så bra till mig just nu, och känner att kvällen kommer bli bra hur det än blir! :)
Vi är förlorare jag och du
ingen av oss vågar tala ut
ingen av oss säger vad vi känner
står vi här men vi är bara vänner
finns inga vinnare i lekar för två
inga vinnare det é bara så
å om allting skulle falla imorn så vill jag veta att du visste hur jag kände det då

Är det uppenbart för dig?
Det känns så uppenbart för mig!
Är det uppenbart för dig?
För om det innebär att du och jag
aldrig mötte morgondan
så vill jag veta att du kände om känslorna var sanna
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig

Här är den :) 





2011-09-08

SKINNY LOVE

haloou!
Blev ingen praktik för mig idag, har fått tillbaka min magkatarr..livet. Jag som tyckte livet började kännas riktigt fint igen, men ska inte gråta för det. Har en fantastisk fredag framför mig ska förfesta med min fina klass och sen blir det hotellet och då blir det dans för hela slanten! Ska bli riktigt gött och släppa loss. (dock kankse en viss person ska, dit vilket gör mig nervös) men kul ska jag ha, så in i! Lekte med stina hela dagen igår och ska nog gå till henne snart igen. Har spenderat hela dagen med mina fina morföräldrar. Alltid lika trevligt. Min fina mormor ska opereras näst nästa vecka, och eftersom hon har KOL så är hon lite rädd för att sövas ner, men ber till gud att allt ska gå bra! <3

Ännu ett musiktips idag, känner att ni kommer gilla detta!

2011-09-07

COLLIDING TRIPPING HUMANS


stars colliding, the world is tripping 
everything's changing, even mozart is forgotten 
love's just a feeling, like anger sorrow and hate
nothing special, just the way it is 
the humans lives on like everything's fine
but that's what we do,we pretend everything's fine
hejhejhej! Livet rullar på och allt är bättre med mig! Det är så ruskigt jävla tråkigt att det regnar. Får panik. Skolan rullar på ovanligt bra och hela livet är allmänt helt okej. Blir ett litet snabbis inlägg här för ska med ett tåg till eksjö snart, ska leka med min lilla fina vän stina! :) Och imorgon blir det praktik, vilket ska bli riktigt roligt minsann. Bara det inte regnar, för gå från kvarnarp in till stan tar ju 30 minuter och gå i regn är nog det tråkigaste som finns. Men ska dela med av lite skön musik så här på en  ovanligt bra onsdag.
ha det puss!

2011-09-05

OCH ALLT SOM VI GJORDE DEN STUNDEN VILL JAG GÖRA OM FÖR DET EKAR I HUVET

Ensamt är svårare. hela dagarna går bra, allt är lätt. Det är inte fören jag kommer hem och stänger dörren om mig allt blir svårt. Tankarna kommer upp i huvudet och snurrar, och ögonen tåras,det finns inte ett enda sätt att kunna tänka på något annat. Du är det enda jag tänker på. Varför vet jag inte, vart jag än går är saker som påminner om dig, du är det enda jag vill prata om och berätta om. Tänker på det lilla fina vi hade, förstår inte vad det var som gjorde att det tog slut. väggarna kommer närmare och jag kippar efter andan. Så trångt så ensamt.och bara för en natt sen låg jag brevid dig.. Det gör så ont att inte veta, ligga sömnlös utan några svar. Förstår inte varför jag bryr mig så mycket, du var en i mängden, men utvecklades till något så mycket mer. jag saknar dig, dina kramar,ditt skratt, dina lätta blickar, våra saftkrig på din altan, dina dåliga musiksmak. Jag saknar faktiskt att behöva höra "give me everything" som du så flitigt spelade varje gång vi satt i din bil. Jag saknar att titta på tråkig fotboll, jag saknar att behöva förklara saker som du borde förstå. Jag kommer sakna hur du sätter "s"  efter vissa ord för att få det att låta gulligare. "väntas på mig". jag väntas på dig..

2011-09-04

photos and such


the hourglass is half-full even worse it's half-empty

sista natten av dina omfamningar och fina ord. jag kommer sakna dig något så oerhört mycket. jag kommer sakna att få ligga brevid dig och känna dina tunga andetag mot min nacke och att vakna av att du kramar om mig och kysser mig på axeln. Den sista natten var igår, för det gör för ont att gå ut ur ditt hus vetandes att jag bara kommer få träffa dig en natt i taget, en gång i veckan med bara en tanke i huvudet, att du bara vill ha mig för natten. Det svider samtidigt som det är det bästa som finns för att jag får vakna som lyckligast. förstår inte hur du kan få mig må så bra och sedan så dåligt jag kommer sakna dig något fruktansvärt men vad som är bäst för mig  är att försöka glömma dig men klarar inte av det. just nu är det ända som finns att göra är att låta dig tänka, och göra ditt val. för jag vill ha dig, nu, imorgon och föralltid men kan inte vänta föralltid för då finns det inga dar kvar för oss. och jag vill att det ska finnas ett oss nu