2010-07-24

TIRED

ja, jag är trött som fasen! Men tänkte bara säga att jag muntra upp mig själv med lite tröst shopping. Det blev en sjal från bik bok, ett par leopard strumpor från H&M och ett  stort blommigt rosettspänne från gina tricot. Lite småsaker bara. Kan vara skönt att köpa sånt också? :) Efter shoppingen mådde jag lite bättre, men just nu sitter jag med världens jävla mensvärk och vill dö NUUUUUUUUUUU. Mår illa som fasen, och har till och med spytt :s Skitkul verkligen. När jag gick i skolan fick jag ofta gå till skolsyster och typ hämta tabletter och skit när jag ahde glömt mina, vilket jag gjorde ofta, och hon tyckte jag skulle gå till läkare och få något som är utskrivet för just mensvärk, men min mamma tyckte det var onödigt och att jag bara spelade. Haha.. Fudnerar på att gå dit ändå, något måste jag göra, orkar inte vilja dö en gång i veckan varje månad, tolv gånger om året. Det kan ju bli tjatigt. Haha, intressant nog för er, nu ska jag försöka sova. Ni får ha det så bra, medan jag önskar att jag var kille så jag kunde stå upp och kissa...

HEJDÅ

HOME..?

jag är arg, trött. och jag känner bara för att sätta mig på första tåget hem. Jag vill inte vara här. Jag klarar inte av att vara här. Trodde det skulle bli bättre, men det är nästan värre. Orkar inte.

2010-07-23

LONELY

hej bloggen!
Idag har jag itne gjort alls mycket som vanligt, tiden spenderar jag mest i Ikano-huset , en stor galleri med massa affärer, och gåromkring och tittar på massa kläder och köper lite smått. Idag köpte jag en stor blå oversize tröja och en väska på H&M, skitmycket rea där nu så det blev bara ynka 100 kronor(!) Jag får min lön på tisdag så då ska jag nog köpa något mer.Jag vet inte om jags krivit det ,men var och handlade med mamma häromdagen då köpte jag ett par vita skor, som jag förövrigt spillde sås på idag (ASFÖRBBANANDDDD)  och en grå hatt från BIKBOK. Helt ok :) När min lön kommer funderar jag på att investera i en ny telefon eftersom jag lever i en nokia som har ingenting och är grå och röd och också jävligt ful.Ytterst många "och" där ja, man bara älskar svensk grammatik! Nejmen , en mobil blir det! och lite kläder, hohoho :D

fudnerar starkt på att åka hem till mitt lilla eksjö nästa vecka kasnke på onsdag eller torsdag..För det börjar bli rätt ensamt här uppe utan mina vänner :( Så det ska bli skönt att komma och kunna träffa dom och så. Jag känner ju ingen här alls så allt ajg gör är typ att går ut och går och sitter inne och spelar wii (Y) Nu ska jag prata med gabbie på msn och säga att jag saknar henne , hiih :)
 Hejdddådå!

gammal bild :)


Un beso!

2010-07-19

YOGHURT

Hejsan!
Just nu sitter jag är och är sjukt trött, och jag äter yoghurt gottgott! Funderar starkt på att gå och lägga mig, är bara några saker jag ska fixa först :) Imorgon ska jag, mamma och mina syskon till stan och shoppa lite, men eftersom jag inte får min lön fören nästa vecka så väntar jag surt och försöker snåla lite utav mor min ;)  nej nu ska jag gå! Ha det bra !

Un beso!

gooo morgon!

sovit gott? Jag har delvis gjort det, somnade rätt så gott ,men vaknade och somnade om flera gånger. Så detvar lite jobbigt att gå upp vid åtta idag.Snart ska jag och mamma vandra in till linköpings centrum och kika lite, ska bli mysigt. Så himla fin stad! Jag blir ju delvis Linköpingbo nu ju, eller? :p Fast det är ganska surt att jag inte känner någon här, haha. Det blir lite ensamt utan vänner, haha ;p Nu ska jag se till att mamma blir klar så vi kan gå:) Ha det bra!

Un Beso!

2010-07-18

TONIGHT

Hej igen :)
Länge sen jag gjorde flera inlägg på en dag, haha ;) Jag har suttit och spelat sims i en evighet nu, gutt! Jag funderar på att gå och lägga mig faktiskt, men jag är inte ett dugg trött, är så van vid att gå och lägga mig vid tre typ. Inte bra, inte bra alls faktiskt;p Jag är snuspank just nu och jag vill verkligen shoppa, hittar så himla mycket kläder jag vill ha så jag blir tokig, och jaa får inte min jobblön fören på tisdag NÄSTA vecka. Kommer fan bli tokig. Men jag har en hundrig iaf, haha (Y) Funderar på att gå och fynda något på rean, hohoo.Såg faktiskt en skitsnygg blommig tajt klänning från bikbok, den kostade bara 99 kr. Men det var en tjej som tog tag i den direkt efter jag hängde tillbaka den idag när jag var kollade läget, haha. Så kan det vara ;p Nu ska jag försöka slita mig från datorn en stund, ha det bra!
Un Beso!

LINKÖPING


Just nu sitter jag hos mamma i linköping, och mamma gör sin egna hemmagjorda köttfärssås till.Jag har ju inte ätit den på jättelänge, älsakr den, hoho!  Här i Linköping är läget bra, och det är sjukt mycket rea, överallt. Så det blir nog mycket shopping nu när jag är här :) Jag ska fanimig hitta en hatt! Blir galen om jag inte får en! Idag fick jag äntligen träffa mina fina så små hundar, usch så jag saknat dom! Nu känner jag lukten utav köttfärssås!

Un Beso!