2011-02-19

LOVE HUNGOVER

Hej hej. Idag är det lördag och jag är inte jätte taggad på födelsedags fest, men det kan ju bli roligt så håller glada minen uppe ett tag till haha :) Har ju bara 500 meter hem om jag skulle vilja dra mig hiihhi ;) Känner just nu att jag hade behövt sova typ 3 timmar till, haha  vaknade jättetidigt på grund av mina syskon som låter klockan åtta på morgonen vilket inte är underbart. Så gick väl upp halv nio idag och gick och la mig två igår natt . Tror dock inte jag får gå och lägga mig nu för mamma, stod i duschen i en timma och halvsov, det ägde.
nu ska jag ringa Emina, hejhejdå!.


2011-02-18

YOU HAVE POINTED OUT MY FLAWS AGAIN AS IF I DON'T ALREADY SEE THEM

Hejhej, hemma hos min mamma och mina syskon som nu bor i nässjö. Det är triktigt trevligt må jag säga! :) Det jobbiga är att de inte har några högtalare så kan inte lyssna på musik!! Ytterst irriterande.
Eftersom att det är sista helgen på lovet så ska det festas lite med några fina vänner, hoppas på en grym kväll och mycket trevligheter , haha :) Om ni vill veta något ointressant så drack jag nyss Dr Pepper och det var det äckligaste jag någonsin druckit . Nu ska jag göra mig ett glas med uppfriskande oboy och en fralla med ost och gurka och sedan spela lite super mario wii. Det är ritkigt nice!

hahah jag i stinas löshår, ville se hur rött såg ut på mig  :)

2011-02-14

SHALALLALALLA

hejhej, just är jag hos stina, som vanligt hehe, skulle åkt in till nässjö lite tidigare egentligen och hjälp mamma med flytten till nässjö idag men den blev lite försenad till ikväll, men men bara skönt