2010-07-10

Allt och kanske lite mer

Dagen
Hejhej, det är sjukt varmt i lilla Eksjö i dag, även fast det inte är så mycket sol. Idag har jag inte gjort så jätte mycket än så länge jag har målat mina naglar (igen) varit och handlat med Linn och hennes mamma och ja.. Inte alls så mycket mer faktiskt, dåligt! Senare idag ska jag äta sushi för första gångem spännande! Men jag är lite nervös för jag vill så gärna tycka om det i och med att det ser så gott ut och så, men jag kommer bli besviken på mig själv om jag inte gillar det, jag kan ju äta knäckemacke med falukorv och ketchup.. Ja jag är lite störd i huvudet(y)

Gårdagen
Igår fyllde Linns mamma år så vi firade henne lite igår på kvällen och åt god middag, mycket trevligt! :)Senare på kvällen gick vi ut  och träffade lite människor och så det var helt ok, kunde varit roligare faktsikt.


















Cicci som fyllde år :)















My och Johan :)














Linn och jag :)

Tänkte ta och lägga ut en gårdagens outfit, det händer inte ofta kan man säga! ;p




Transparant linne från vila 139 kr 
Bustier från Lindex 129 kr
Gröna militärshorts , mycket gamla och vet inte vart dom är ifrån eller hur mycket dom kostar
Skärp -Linns från Lindex  129kr skulle jag gissa på.

2010-07-09

LONGING

Jag börjar faktiskt längta till skolan konstigt nog. Jag brukar inte längta till skolan men nu gör jag faktiskt det. Kanske är det det att jag faktiskt får göra något jag tycker om som sporrar mig lite? :) Eller en helt ny skola, med några människor man inte känner, vilket kommer bli skönt och även några man känner vilket är ännu skönare. Fast jag vill ju ändå ha sommarlov ett tag till ;)


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ikväll vet jag inte vad jag ska göra det märks i vilket fall, och på min födelsedag nästa vecka vill jag verkligen göra något, men jag tror inte att det kommer vara någon som festar eller något på en onsdag så jag får leva med en händelselös sweet sixteen :)


Nu ska jag kila
Un beso!

2010-07-06

WHY SHOULD I WORRY, TELL ME WHY SHOULD I CARE?

Hejsan, förlåt för dålig uppdatering,men jag har verkligen glömt bort allt som har med internet att göra:o När det är fint väder så är man ju ute , mestadels iaf ;) Just nu är jag hos Linn och jag sitter och dunkar massa disney låtar på spotify, haha! Jag älskar Disney och har alltid gjort det, haha :D Nu ska jag titta på TV en stund ,eftersom det är ganka mulet idag så har jag rätt att göra det (a)

Un beso!
oliver and the company- why should i worry :)