2009-12-26

julen och annat

Förlåt för dålig uppdatering, jag har ju firat jul och haft trevligt:) Just nu sitter jag hemma hos Linn och glor på burken, vi tittar på anna ankas jul, så jävla underhållande! ;) Haha, vi äter asgoda, dock starka chips, mums. Och vi äter god knäck och dricker cola :) Nu ska jag kolla på tv och vara allmänt trevlig ;)
puss:)

2009-12-24

en såndär ful dag idag

ja, jag känner mig äckligt ful idag.


god jul iallfall!

2009-12-23

tre riktigt snygga modeller!

Man hade ju haft något emot att vakna upp i någon av deras kropp!



1. Miranda kerr, en av victoria's secrets änglar








2. Bar Rafaeli, hur snygg kan man bli? Shit,supermodel extra ordinarie!






3. Adriana Lima, ytterligare en av änglarna.

2009-12-21

Lady GaGa!

jävlar, hon är ju duktig. Snyggkropp, som fan.Ni får gärna tycka att det låter creepy när jag säger det, men damn. Se ut som henne skulle jag inte säga nej till. Smal och lång, ja tack. Fattar inte hur hon kan gå i de SUPERHÖGA skorna , de guldiga i bad romance låten.Har faktiskt börjat tycka om den låten nu!:) It grows on ya! Innan gjorde jag inte det, men när man väl lyssnat på den så är den rätt nice :) Check out the shoes, do är otroligt höga, fyfan :P


Puss!

När chris brown dansar...

...smältar jag. Jag vet att han är en skit, men han är så jääääävla snygg.
spola till1.35, där ser ni!

låten är bra btw;)


göttmos!(?)

Det kommer itne att vara lika kallt som idag imorgon! Gud så skönt, tjugo minus när man går till skolan är inte kul! Fyfan, jag kände inte mina ben när jag väl var framme! Och jag som ska ha strumpbyxor imorgon, haha tur det(y) Åh,julavslutning imorgon:) Lite rädd inför betygen, men de är iallafall bättre än förra terminen! :D


MINA NYA ÄLSKLINGAR!

ÅHHH, min mamma har köpt mina drömskor! Usch vad jag tycker om dem! Ska ha dem på nyår, måste bara hitta en klänning först(y) Haha, åhh jag älskar min mammi!



2009-12-20

ANNA ANKAS JUL

HAHAHAH, så jävla underhållande på denna söndagen alltså! Jag förstår inte varför alla svenskar tar så jävla illa upp? Hon är ju bara så jävla ytlig och som ett tomt skal, varför ta illa upp? Jag skrattar bara åt henne, fyfan. Haha!

"Carmen Electra, nej för fan! Hon ser ut som ett rövhål, ett sprängt rövhål får jag väl säga."


Som sagt, jag skrattar bara åt henne;p

Snacka om höjden av trötthet!

Aldrig varit såhär trött i mitt liv! Helt sjukt. Och jag är trött hela tiden med, fråga bara mina vänner. Jag är konstant trött, vet inte vad jag ska göra åt saken heller! Käka piller? Eh, nej ;p Ett lååååångt lov skulle sitta fint!


nu ska jag titta på gossip girl!

nightmare.

jag slår upp ögonen, mardrömmen är slut. Precis som förra morgonen.Vaknar av oro mitt i natten, kanske ska jag gå upp och titta om det är sant. Känslan stannar kvar, som ett skott i hjärtat. Kommer den försvinna nu när allt är bättre, eller växer den med tiden? Jag somnar om, och drömmen återkommer kommer jag någonsin komma tillbaka till verkligheten utan sår eller skott i hjärtat?

-olivia

nyårs outfit?