2011-09-30

I WON'T BE FOUND

Hejsan, idag har vi varit på en välgörenhets grej som heter "alla är vi olika" vi fick styla förståndshandikappade och handikappade och även några från malmbäcks skola 1-6:or riktigt trevligt var det :) men trött blev jag.. Efter det så gick jag och spöa  timmy i nhl..inte ritkigt kanske men försökte spela nhl i alla fall gick ju si så där va, jaja. Nu ska jag funderar på om jag ska åka till vetlanda eller inte på klassfest, vill ju men ska jobba imorgon så känns ju lite dumt :/

jaja hejdå!

2011-09-29

I KNOW I SHOULD BE STRONGER

ena dagen så tänker jag knappt på dig medan dagar som idag kan jag inte sluta tänka på dig.. Önskar jag kunde spola tillbaka och ändra det jag gjorde fel.
fast..jag gjorde inget fel egentligen det vet jag.

2011-09-28

THERE'S A LIGHT THAT NEVER GOES OUT

Livet idag när man har haft sprängande huvudvärk hela dagen, wäwäwä. sitter och tänker på hur mycket jag måste fixa denna månaden! Vill ju sjukt gärna åka till England med Stina men vet inte om pass har gått ut eller inte :/ Så funderar på att göra ett nytt men det är 400 kr åt helvete känns det som. och biljetterna till england lär ju kosta 800 kr typ och då har jag typ inget kvar till shopping, men egentligen om ajg inte skaffar ett pass så kan jag inte åka till england och vad ska jag då med alla shoping pengar till kul att handla i Eksjö / Nässjö...nej.  Ikväll så försöker en kompis till mig tvinga med mig på fotbollskväll men får se hur det blir med det haha... är inte så intresserad av fotboll alltså, och känner att jag fick nog av det för ett tag sedan alltså! Jaha nehe för att vara mindre rolig så har jag inget mer att skriva. känner att det har inte hänt så mycket. imorgon är det praktik igen hoppas att huvudvärken är över så jag kan gå. Se där det kom till lite till intressant jag vet. HEJDoo

THOUGHTS

junk of the heart is junk in my mind,
So hard to leave you all alone.
We get so drunk that we can hardly see.
What use is that to you or me, baby?

See I notice nothing makes you shatter, no, no.
You're a lover of the wild and a joker of the heart.
But are you mine
?
hejhej hoppas ni har sovit gott för det har inte jag, drömt så sjuka saker så det finns inte. har nyss käkat frulle och duschat måste gå och föna mitt hår nu såå, vi hörs väl!

2011-09-27

FOUR THUMBS UP

hejsvejs , sen jag kom hem har jag varit ute med hundarna och sen följde jag med mor min och hämtade min lillebror på hans skola, tog med hundarna och alla småbarn ville hålla och klappa, fick panik. hatar när barn kommer fram flygandes "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FÅR JAAA KLAPPPPAAAAAAAH!?!?!??!?!?!?"  hinner inte svara fören ungarna hoppar på hundarna. jaha nehe dagens ilandsproblem.  Har också städat och tvättat four thumbs up, och har sovmorgon imorgon så hinner med en dusch på morgonen livet <3 nu ska jag göra varm obóy och mysa ner i sängen, har en 300 sider bok att läsa ut tills nästa vecka suppppppervt!

ACHE LIKE NO OTHER


hejsan svejsan, ätit god sallad idag som jag gjorde efter att jag kommit hem från skolan :) Kom hem från skolan runt elva aldrig fått ett sådant ont krampanfall i min mage innan hemskt var det. och sen att det var typ 300 pers i inas gjorde ju inte saken bättre, hatar för mycket mycket folk på ett ställe. kände att jag mådde så illa att jag gick hem. Kände inte för att sitta i skolan och må piss till fyra..

2011-09-25

WORD UP

hade nog behövt en helg till tror jag, känner mig inte alls utvilad, skönt att jag börjar helgjobba snart, får väl ordning på migsjälv lite då kan man känna. funderar på att gå och lägga mig snart, orkar inte sitta här och glo mer haha. Annars så vill jag just nu bara mublera om hela mitt rum och köpa nya saker. Är ill trött på all skit där inne :o
men ska inte tråka ut er med massa skit, ses!

FUCK THE WORLD UP

hejsan! Är allmänt trött och bakis idag alltså! Men annars är allt finemang med mig, börjar få lite positivare tänk på allt just nu, vilket känns bra! Har sovit tills nu typ och är fortfarande illtrött, sover nog för mycket. Väntar nu på att mor min ska komma hem så vi kan laga mat, behöver sallad tomat och oliver just nu känner jag, ingen jävla fet mat och skit. Sen ska jag nog gå till Emina och chillis lite. Sitter och lyssnar på The kooks nya album, riktigt nice alltså! Älskar när lite ny musik får komma in i min värld.