2009-08-22

SLUMDOG MILLIONNAIRE

Tittade nyss på filmen "slumdog millionair" Den var riktigt bra! Hemskt, men riktigt bra!

Förövrigt är Hello Saferide ett mycket bra band! :)

Smärtfria och snygga skor!

Ett uppslag från "sofis mode" och jag valde ut tre favoriter som jag tyckte var snyggast ! Om ni vill se alla skor tryck här :)




Vad har ni gjort idag då? Jag har bara slappat hela dagen idag! Eftersom att skolan snart börjar så ska jag bara ta det lugnt de sista dagarna!

Puss!

collaget ;)

jag sa ju att jag skulle lägga in ett collage , även om det blev halv fyra på natten. Allt från Gina tricot!


vad tycker ni ?
visst,lite casual,men fint!:D

2009-08-21

regn regn och regn!

Jag som skulle gå till fillsson ,men jag vill inte gå när det regnar :( Hoppas det går över snart . Jag avskyr regn.. Förlåt för det dåliga uppdateringen idag, verkligen jättedåligt. Idag fick jag reda på att jag kanske ska till Liseberg med familjen på söndag, men jag vill hellre åka med Linn i september:)
BTW, jag kanske slänger in ett collage med kläder jag bara måste ha till hösten!Men det får vi se om jag orkar ,JAG R LAT IDAG :(

PUSS!

2009-08-20

tonight!

hej!
|Nu är det så att jag ska snart till Linn och vi ska ut lite,det ska bli kul! Har redan fixat mig för jag hade inget att göra innan såä jag började fixa mig för ett bra tag sen! :b

Hm ,visst är det härligt med sol men ..Jag är inte längre på humör för att sola och så ,trist,verkligen! Jag vet att när första snön kommer så kommer jag bara ,YIPPPIIE! Sen kanske bara två dagar senare,JAG HATAR SNö!
För jag hatar verkligen snö, jag hatar kyla ...
haha ..

Vilken årstid är eran favorit? :)

skola snart! :S

yepp,snart börjar skolan igen.. :):(
Vad ska jag saga? Jag vill till skolan,och träffa alla,men lektionerna...njaa..
Vad har ni gjort idag då? Själv har man inte gjort alls mycket. Vaknade vid tio idag , mycket härligt! :D Och jag la mig vid tolv igår ,kan inte fatta det, börjar vänja mig nu :)

btw, jag kanske fr en kamera snart(inte säkert,men man kan ju hoppas;)!)

2009-08-19

fortfarande hos Linn! :D

Hejsan , sov hos Linn inatt och nu på morgonen har vi bara chillat , och just nu bakar vi blåbärsmuffins ,mycket gott!:D IGår var vi ute och träffade mycket härliga människor!
Men nu måste jag kila! Puss!

2009-08-18

Hemma hos Linn!

Hejsan !Just nu sitter jag hos Linn och hon springer omkring och fixar sig, haha , hon är gullig hon :) Vi ska snart ut och på stan, tillbaka om två minuter , för eksjö är ju så grymt litet, men om vi träffar roligt folk så blir vi nog ute en stund!:D Så people från Eksjö, kom ner till centrum ,ha ?

Nu ska jag kila ,pusseeen!

Bilden är ett helt år gammal:O

sofis mode!!!!!!!!!!111

min mamma är bäst :D

godmorgon!

godmorgon allihopa!
Jag har precis käkat frulle och ska snart träna lite och så. Jag vill att MIN dator ska funka nu, en av mina bröder, Sebastian, Ska fixa den, men han har aldrig tid.Samt så ska han fixa min lillebror Theos dator också. Han är grymt på datorer. Faktiskt. Har jag sagt hur många syskon jag har förresten? Haha, jag har tre systrar och tre brödrar. Två av bröderna är äldre och så har jag en stora syster också. Sen har jag två små systar och en lillebror då. Så jag är mellan barnet hemma;)
Nu ska jag kila , ha det!
<3

2009-08-17

en vecka kvar tills skolan börjar!

Jaha , snart börjar jag i nian .. Lite smått läskigt faktiskt.. Ska plugga som en dåre, och ska minsann få bra betyg , annars vet jag inte vad jag tar mig till!hahha jag längtar till idrotten, detta har aldrig hänt innan
nu ska jag kila !
hadet! :*

Hej och hå

Jag kom precis hem från Linn, och det var egentligen meningen att vi skulle gå ut, men ingen av oss orkade, tummen upp eller hur ?:p

Nu ska jag sova,
förövrigt har jag ont i min mage :(

2009-08-16

jag kan inte sova längre.

Nej,nu har jag varit förkyld i en evighet. Vaknar av att jag inte kan andas på nätterna och så måste jag gå upp snyta mig varje timma, mysigt jag vet. Men jag är inte så täppt i näsan på dagen utan bara på natten och på morgonen. Det är riktigt tråkigt , innan kunde jag alltid sova minst till 11 iallafall men jag vaknade halv nio idag och försökte somna om ,men det gick verkligen inte:( Usch , ska köpa någon nässpray eller något. VILL SOVA .

Vad har jag gjort idag då ?
Jag har inte gjort alls mycket ,i och med att jag gick upp så tidigt så känns det redan som om det borde vara kväll snart,seg dag har det varit. Har gjort lite nya frisyrer och så, det var däremot mycket roligt :)


hitatde två JÄTTEGAMMLA bilder,jag skojjar inte