2009-11-07

jacob hellman - vara vänner

lite gammal , men så bra


hemma!


Har precis kommit hem från Linn :) Vi har haft det riktigt trevligt idag! Tittat på idol, spelat bubble troble lekt med hennes kusin Ella, mycket roligt! Och så höll vi ju båda på att gråta när tove sjöng, alltså hon är en jävle på att sjunga alltså. Fyfan vad man rös idag! Calle var ju också asgrym samt erik och mariette! Reza var okej idag, hon brukar vara asgrym! Men nu är jag iaf hemma ska nog titta på how i met your mother och dricka mitt te , ja. Jag är trött på bilden, för jag ...är trött ?
;p
Godnatt!

2009-11-05

lite av allt möjligt!

Fixade lillasystern till fest :)
jagsjälv på halloween party :)

Malin och Alexandra :)
målade naglarna rosa idag , hih


INTRESSAANT, MEN JAG HAR HITTAT MIN SLADD TILL MOBILEN SÅ DÄRFÖR ÄR DESSA BILDE RHÄR, AHHAHA:D , JAG ORKAR INTE ÄNDRA TILL INTE CAPS LOCK :P
HEJSVEJ

minnen!

Sitter och lyssnar på Britneys album "Blackout" och tänker på mina minnen med Linn innan vi skulle till pigalle och sådant! Usch vad jag saknar det!Fast, vi har ju jävligt bra stunder nu också! :D Stod och fixade hos och lyssnade på Britney, och vi hade fina danser till låtarna också, och så klart till abbas låtar också , haha! :D Älskar denna tjejen alltså!
Linn,<3
Väldigt gammal bild , över ett år gammal :o
Hihi:D

jean grae - keep livin

it's like, loosing the love of your life twice in the same night. Being deaf for years, gained your hearing and loosing your sight. Tryin to shine, but just getting eclipse. I'm just tryin to find the perfect words to fall from my lips. Thinking too hard about what shit has fallen, mainly the chips hoping by the next time installment that I'm not attempting to slit wrists. Got nothing down, I work my way up from the bottom to the top of the ladder, claim what's rightfully mine. Working against time, it's been too long and I haven't had a chance to leave yall yet: I apologise...

vi ser det snöar vi ser det snöar

det var väl roligt....
Mjo, kanske. Det är ju vackert, absolut, men är det inte lite tidigt? Och jag tycker inte om blötsnö eller slask. Det ska vara värsta winter wonderland ifall jag ska tycka om det, tjock fin snö, och så ska det vara på asfalten också, inte bara gräset. Då är det fin snö :)

höh, inte långt kvar till julen alltså...

It is 49 days, 1 hour, 45 minutes and 47 seconds until torsdag den 24 december 2009, 15:00:00 (Stockholm time)

HIHIHIHHIHIHIIHIHHI

ni får kalla mig..

kung, tsar, kejsare, vad ni vill ;)

bubble trouble, nu ska jag klara hela spelet :D


2009-11-04

Mamma mia och Linn

Just nu är jag hemma hos Linn och sitter och spelar bubble trouble, ovanligt ? men vi lyssnar faktiskt på mamma mia soundtracket samtidigt, det är nytt ;p Linn har på sig sina snygga höga skor här inne och jag är avundssjuk :( Riktigt fina är dom! Men kommer nog köpa nya till talangjakten i skolan ;) Har kanske inte berättat att jag och Kajsa ska vara nominerings konferencier ;) Kommer bli mycket roligt :D Nu ska vi förstsätta med bubble trouble! :D
byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e
e
eE

vaken och trött

Idag var en sån dag när man bara inte vill stiga upp! Usch säger jag bara , min katt hade öppnat fönstret med , så det var svinkallt! Och jag har bytt kläder typ femtioelva gånger. Nu måste jag gå :P
Puss

2009-11-03

har en sån där ful-dag idag

Ja , jag känner mig så jävla ful idag! Allt är fel, sminket, kläderna, håret. Hela jag! Jag är fulare än vanligt idag. Kul att ha dålig hårdag, dålig sminkdag och dåligt klädvalsdag samma dag! Nej, usch. jag har tvättat bort äckelsminket tagit på mig mjukiskläderna och satt upp håret i en hög bulle. Finns det något bättre? Nope, känner mig så fräsh utan smink, men ser helt galen ut utan. Lär inte säga godnatt senare , så jag skriver det nu, eh godnatt ?;)

Puss!

dagens tanke

ungdom garanterar inte styrka och mod. Ålder menar inte att man är svag och sårbar. Varför ska vi unga vara så starka och aldrig ta åt oss? Allt är enkelt för dagens ungdomar ,säger de. Och bara för att man är gammal är man inte stark? Min morfar är en av de starkaste jag någonsin mött och även en av de modigaste.. Varför ska jag som ung vara stark och modig jämt, varför kan inte jag vara svag och sårbar ?

hemma från skolan!

Har varit hemma ett tag, har pluggat engelska prov imorgon! Det finns inga bättre prov än engelska proven! Verkligen älskar engelska, antagligen för att jag aldrig fått mindre än ett mvg på engelska proven, vilket jag gillar. Så det är inget prov jag är nervös inför, men det är ju alltid bra att läsa på :) Idag hade jag mina uggs i skolan, underbart! Finns inget skönare än uggs!
Mina högtalare på datorn funkar inte, så jag kan varken lyssna på musik eller titta på how i met your mother! Vilket är piss!! Måste verkligen fixa dom snart, hah :)

puss

2009-11-02

jag vill leva tills jag dör.

leva livet fullt ut.
och hitta något bra med livet. Själva meningen med det så kallade liv vi fått.
Som vi ska vara tacksamma för. Som egentligen ska vara något underbart och fantastiskt Kan nog förstå undret om att en värld skapas och människor,djur och växter bara kommer fram, helt otroligt.

Och för er som inte vet, så tror jag inte alls mycket på " Gud skapade världen på 7 dagar" Hur sannolikt är det? Okej okej. Visst hur sannolikt är bing bang? Men jag har min egna teori!
Ni vet väl hur vattnet kom till jorden? iaf 80 % (tror ag, eller 50%) kommer ifrån rymden när kometer och metiorer och allt vad det heter kraschade med jorden, det är så jag tror jorden fått sin form och vattnet , när vattnet kom så började saker växa och med växter kom djur i vattnet fram som utvecklades till olika djur som sedan gick upp på land, och jag tror faktiskt på att människan kunnat vara en apa förr i tiden. Tänk på det, det finns en sjukdom som gör att man blir helt hårig på hela kroppen, den tjejen(som jag såg) Såg precis ut som en apa, taskigt sagt kanske, men helt seriöst! Konstigt.....
Detta är mina allmänna tankar idag :P

en tanke

du säger att han är värst, men dina ord tar mer. Jag litade mer på dig än vad jag någonsin gjort på honom, men inte nu längre. Hoppas du vet vad du har gjort. Min tystnad mot dig är inget tecken på svaghet. Nej, för jag vet om jag säger det minsta lilla kommer jag säga något ealkt, som jag inte vill säga, men som antagligen är sant, eftersom annars hade inte ilskan inom mig varit större än en den kärlek som fann till dig. Jag vet att du inte kommer läsa detta, men ibland är det bara skönt att få skriva av sig. Konstigt.. Kanske är det fr att man aldrig pratar om det? Jag vet inte.. Men jag ska iaf gå till skolan nu,put on a happy face, och låtsas som ingenting. För jag är glad egentligen, ni vet jag har världens bästa vänner som är bara allmänt underbara. Så vad spelar det andra för toll .Jag har det rätt bra ju.

2009-11-01

nej, inte alls

hahah nej nej, inte brunt, det blev blont:)

olivia blir brunhårig!

yes yes, har färgen i nu!



Ni får se resultatet snart! :D