2009-12-05

a while ago

Tog sprutan mot grissjukan igår. Och jag mådderiktigt dåligt idag på morgonen. Usch, jag är fortfarande lite öm i armen, men det går nog över när vi kommer till jukmarknaden! Mums,KNÄCK <3 JAg älskar knäckkkkk :) Synd att jag inte har något snyggt att ta på mig dock, kände för att ta på lite mer snygga kläder idag, men det blev svarta jeanstights svart linne och en röd adidas, inte för att det är fel, mycket skön är den :) Igår hade jag och Linn det mycket mysigt, träffade några vänner, och det är mycket roligt att se killar som är rädda för höjder klättra upp för en byggställning kan jag säga, haha :D Jag kan ju inte säga att jag är höjdrädd, skulle ju hoppat bridgejump i somras med Linn, men det blev inte av :( Tråkigt , fatta vilken upplevelse! :)

Ni fattar inte hur skönt det är med helg, helvetesveckan är Ö V E R! Ni kan inte förstå min lättnad.. Så himla jobbig vecka har det varit. Dock har jag prov i biologi på 50 sidor (y) Så det blir mycket plugg iallafall.

btw, och linn har ingen nokia laddare :(
Min mobil har laddat ur :(

2009-12-03

hejsan, nu har gjort klart båda min inlämningar tills imorgon! mycket skönt :) Sitter och lyssnar på mina fina grabbar, åh gud vad jag längtar tills de kommer till Sverige. Shit, vilken upplevelse det skulle vara! Snart kommer min mammi hem med müsli och yoghurt till mig! (L)

Titta på denna, nick och joe gör redigt häftiga volter! :D




2009-12-02

orkar inte!

Jag sitter här och stirrar å mina kemi böcker. Fyfan. Kemi, ja hatar det. Varenda sekund känns som att jag slösat en hel livstid på att sitta instängd. Tittar på hyllan där ligger alla de mappar med massa läxor och annat i.. En stor hög med ingenting förutom något som tar min tid. Är det inte för mycket allt detta? Det känns som om allt jag gör är att plugga,därav den dåliga uppdateringen om absolut ingenting. Så jag sitter och tänker på precis allt jag måste göra denna veckan och vad jag gjort. Samhällsorgientering , hemkunskap-inlämning,Engelska. samhällsorgientering igen, skriva två nyheter.Fysik, med läxförhör (miniprov)ehmm..., Kemi prov, Matematik prov, Biologi inlämning, svenska inlämning. Och för er som säger "åh det är ju ingenting" Så d kan ni ju vara schyssta och göra skiten åt mig?

2009-12-01

otäcka sanning!

Det slog mig just... Jag har ingen chokladkalender! Jag fattar inte att jag har glömt det! Shit, jag är ju brutal..

MINA SKIVOR KOM IDAG!
<3

Verkligen bra leverans från CDON.com!
:D

2009-11-30

mammi <3

Har precis pratat med med min mammi som kommer he på torsdag. Saknar henne jättemycket, fakiskt. Vi pratade lite om allt Hur jobbigt det är att ha ansvar för precis allt just nu. ..
Nu ska jag iaf varva ner med one tree hill en stund tror jag.
Puss

2009-11-29

skrattretande eller patetiskt?

ja,jag kan inte betsämma vilken ord jag ska använda.

Om man ska photoshoppa sina lår kan man väl göra det rätt? Förlåt, jag vet. "Åh alla skriver om kissie" BLABLA.
en kom igen, hon är riktigt dålig på photoshop.
titta bara, PATETISKT OCH SKRATTRETANDE!


vem fan har sådana lår?

massor.

Snacka om att vara trött. Mamma är på någon kurs 50 mil upp i landet så jag och ina syskon är ensamma ( ta det inte fel) Min mormor bor granne med oss så vi äter där och sånt. Jag är så jävla trött just nu. Att ta hand hon tre småsyskon och få tjata ihjäl mig hela tiden och ha tre inlämningar och två prov. Jag är helt lost. Jag blir bara så trött på allt. Och så sakar jag min mamma, som kommer hem på torsdag. Börjar bli trött på mormors gnäll också. Allt är fel.
Shit.


Nu ska jag vila.

precis beställt två nya skivor!

Vill ha skivorna hemma :P
Blev Lines vines and trying times- Jonas brothers

Och en live skiva med jb också :D

love is on its way

ååh!
Älskar låten, har haft en hel härlig helg hos Nelly. Vi har tittat på jonas brothers the cocert experience. ÅÅÅÅH
JB <3