2010-05-15

YOUNG DAD-HOFFMAESTRO

hejsan!
Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll! Har verkligen ingen aning :p För er som inte vet så ska jag och massa fina vänner till ut och partaya lite :) Det kommer bli jättekul .Jag och Linn ska först vara hemma hos henne en stund med hennes syster som har 20 års fest, så roligt!:) Sen kanske vi ska till en annan kompis för förfest men det vet inte Linn än, ska prata och se om hon vill dit :) Till slut ska vi till en klasskompis där många härliga människor kommer vara! Sen blir det vårskriket där Maskinen spelar! Asgrymt ! :)

Detta är min "jävlar vad rädd jag blev min"  (Y)
det är från en video jag och Linn spelade in för väldigt länge sen , haha! ;p


2010-05-13

kag ve tinte tegf

There they were, sitting and watching the moutains
"what's the matter", he said.
Promise, you'll never leave me, she said. "Cause then my tear will drop on that mountain top, all ice will melt and you can tell our precious earth farewell.
Oh baby, don't cry, we don't wan't this earth to collide. hold my hand and promise you'll love me forever and i will leave you? I've never..

2010-05-12

:D

jag är riktigt glad idag, men fråga mig inte varför för jag vet inte riktigt själv vad det är mig. Ganska skönt att vara ensam hemma faktiskt! :))
Snart skajkag till Linn ska bara ut med hundarna och sminka mig först :)
Pusssssss!

2010-05-11

hemma hos Linn spinn skink

Just nu är jag hemma hos Linn och vi lyssnar på musik och lite. Linn har damp. Skolan idag var en helt vanlig dag, helt ok :)

fint (Y)

2010-05-09

"you should know upfront, this is not a love story"

Världens bästa film!



och joseph gordon-levitt är finast och charmigast i världen.