2010-09-16

SCHOOL

Jag är såååå trött! Tror itne jag klarar av mer skola, skönt att jag börjar elva imorgon då, hoho! Jag vet dock inte när jag slutar men när jag gör det ska jag följa med nelly hem och sen kommer becca och vi ska köpa massa gott och titta på camp rock premiären på disney channel! Fina flickor alltså!

Lite bilder från skoldagen, lite klippning och lite styling och lite fula bilder, hahah.Det är nicole min klass bilder, bara så ni vet hihi :)
























såhär trevlig är jag (Y)

I DON'T WANNAAA...

har varit hemma från skolan ett tag nu. Är trött och borde göra läxa. Men idag sak jag och två andra inte en aning om vilka städa i hallen och köket här på elevhemmet och jag vill inte.. jag behöver dock städa mitt egna rum :oidag försvo jag mig, mitt tåg går 7.24 jag vaknade 7.10 jag sprang till stationen, mindre kul faktiskt. och vi hade skolfoto idag hahha, inget smink eller något, men som tur var hade vi hantverk innan så vi fick styla oss lite själva så det löste sig det med :) Nu ska jag ut och torka av i köket så får dom andra dammsuga och torka golv!

hejdo!

2010-09-15

FINALLY

Jag har äntligen fått min laddare till datorn, ååååh. Ni förstår inte hur glad jag är. Jag har inte kunnat lyssna på musik på en evighet och här på elevhemmet har man ju inte kul precis så datorn räddar min vardag. Skitskönt, verkligen! Imorgon har vi skolfoto (sadface) och vi måste ha våra jobbtröjor på oss... De är inte fina, ville bara säga det. Men gilla att vi har hantverk innan skolfotot så vi får fixa oss innan vi tar fotot, gilla gilla gilla! Funderar på att locka mitt enormt platta hår. Så är det! Nu ska jag göra något annat här på datorn, hihiihih. Är som ett barn i en godisaffär, men det gör inget! :D

2010-09-14

SÅ ÄR DET

Idag är jag trött slutade runt tolv för dom andra lektionerna var inställda, men hade i alla fall hantverk, vilket gillas! Har varit hos mormor hela dagen och kom nu på att jag knaske borde åka hem och duscha. Men som vanligt gör jag väl det halv elva och vaknar imorgon på morgonen och tänker "VARFÖÖÖÖRR GICK JAG INTE OCH LA MIG TIDIGT?!?!" som vanligt, höhö! Var ute och gick med gabriella innan , pratade om allt mellan himmel och jord. Jag dansade lite michael jackson moves också, jajävlar vad jag kan! Det är moonwalk jag behöver öva på lite kasnke, men annars sitter allt finfint! ;) Jag har datakunsakp imorgon på morgen.. döda mig. Jag hatar det :( Nu ska jag kila minsann! Ha det fint! :)

2010-09-13

BARA FÖR ATT

Bild från förra veckan tror jag... kasnke förr förra, inte för att det spelar så stor roll men vi fick styla varandra, becca och becca vågade mitt hår, tuperade och gjorde massa volym med en volume master, jag såg ut som ett lejon, men coolt vare! :D
Fina tjejer det! :)













Permanentrullningen, hahaha. Första gånge nvar jag värsta ÅH FYFAN VAD KUL!!!  men nu så dör jag lite, fortfarande kul, men när man är klar med allt och ska ta ut dom och börja om.. Det är då man dör lite.... hiihih :)














Ni undrar, jag svarar. Mitt sax hölster ligger på skrivbordet där, ni gillart. Dessa fina saxar alltså, och första dagen jag fick använda på riktigt var idag, hiihih.

I'LL PUT ON MY FAKE SMILE AND TELL EVERYBODY "IT'S FINE!"

Skolan är bäst, fick klippa idag och det var galet kul! :D
All teori är sjukt jobbigt dock. Men det gör inget för jag älskar det jag lär mig så allt är toppen, i alla fall i skolan.. I helgen var jag i Vetlanda det var kul! Festade lite med klassen och det var mysigt, har verkligen världens bästa klass, hvfr10 och hvsty10 är verkligen sköna måsta jag säga! Snart kommer min sladd till datorn och då kommer jag uppdatera mer och kommer vara lite mer aktiv, haha.

Förresten ett grattis till min bror som förlovat sig med sin flickvän, jag började nästan lipa när jag fick reda på det, haha :D Och om ca 5 månader blir jag faster, åååh hihiih :)