2011-05-31

I HAVE TRAVELED TO THE FUTURE AND I LIKE WHAT I SAW.

Hej!
VArm dag vilket är underbart! Något som inte är så underbart är att jag måste skriva en novell på typ 5 sidor  till imorgon, om man ändå kan göra saker i tid, men jag gör aldrig det. Får väl skylla mig själv och inse att det blir ingen sol för min del idag  :(
Skolan idag var rätt värdelös. Bilden, målade Matten, fick reda på resultatet på NP sen gick jag hem. Kände inte för idrott i denna värmen alltså! Tog en glass och en cigg med ella och sen gick jag hem och nu sitter jag här. Underbart..Haha . Nu ska jag återgå till mitt arbete , pusss!

2011-05-29

PALE BLUE EYES

Hejsan!
Sitter hemma hos mamma i Nässjö och har allmänt tråkigt. Helgen har varit händelserik och hyfsat rolig! I Fredags hade världens bästa Jessy födelsedags fest och igår var det ös fest ute på landet. Surt att jag inte kunde komma ut dit fören tolv när allt verkade vara som tråkigast haha...men kul och träffa alla iaf!
Är lite smått frustrerad annars om jag ska vara ärlig, men det går väl över. Vissa människor behöver inte finnas intill dig länge innan du fäster dig vid den personen, och helt out of the blue så finns dom inte där längre. men tänker inte sitta här och sörja , tvärt om! Ha det bra , pöss!

a few close friends, is better then alot of not so close friends