2010-01-16

hjälp...


Jag kanske ska åka utomlands i februari och jag har INGA snygga bikinis(?)
Hjälp mig välja en, kan inte välja vilken jag vill ha. Alla är ifrån hm. :)


2010-01-12

dagens fråga..

Varför blir tjejer kallade horor om de knullar runt medan killar får respekt om de gör det?

SKÖN....T

Från tisdagen förra veckan tills igår har varit ett helvete, men idag blev allt bättre så himla skönt. Jag ville inte gå till skolan över huvudtaget, men imorgon känns det skönt att gå, och känna att allt är lugnt. Usch, jag hatar att må dåligt, men som sagt är allt bra igen, jag sk ain på eligiganten imorgon och leta efter en usb sladd till min kamera! Äntligen va?:) puss:)

2010-01-11

HM..

Vakande halv sex idag..Så jag har inget att göra just nu, har världens lockigaste hår, inte för att det kommer att hålla hela dagen, men ja.. Jag ser nästan ut som en pudel (y)
Idag kommer malin till sklan, som har köpt CHOKLADFLODHÄSTAR I TYSKLAND TILL MIG! Mumma..Hihi. Nu ska jag lyssna på musik :)
Puss!

2010-01-10

LIKE A WISE OLD ASIAN MAN.

Amused by Emils inlägg? Jag vet inte hur många som frågat om det var jag som skrev det inlägget, jag blir nästan kränkt ju.. Men jag skrattar rätt mycket åt det också;) So what am i doing , jag lyssnar på 3OH!3, haha ;) Jag satt innan och tänkte på hur man kan veta att ingen snöflinga är den andra lik, som om någon har sett varenda jävla snöflinga? I want proof. Kind of fucked up , yes. Jag funderar starkt på att söka in till Malmö gymnasium istället för nässjö och flytta till min stora syster som bor där, men jag har inte bestämt mig än. Det är så mycket jag förlorar då.. Mina vänner, som verkligen är allt för mig, och då menar jag inte på något fult fjortis aktigt vis, utan på riktigt. De får mig verkligen att klara av dagen, de får mig att vilja stanna kvar i en skitstad, när jag har chansen att bo i MALMÖ. Hm. Jag har mycket att tänka på. Så.. därför så ska jag väl kanske inte sitta här och dega mer.
seyaa