2010-04-17

ja, jag har varit brunett





















































Lite skillnad, iaf hårsmässigt (Y)

2010-04-15

Dagens

Dagens planer: inte så mycket just nu, plugga till matte NP, och se till att HV tar hem vinsten!
Dagens humör: trött,sur,arg,förvirrad,riktigt glad också.
Dagens drog: nick jonas
Dagens smink: mascara och foundation
Dagens kläder: svarta jeans, blommmig tunika och skinnpajen!
Dagens låt: Who I am - Nick jonas, åh!
Dagens saknad: honom tyvärr
Dagens vill ha: vill ha det normalt för en dag tack
Dagens köp: glass (y)
Dagens måste: plugga.... och jag orkar verkligen inte!
Dagens tråkigaste: Lögner,svek,rykten
Dagens roligaste: rörelsen på fysiken var härlig!
Dagens kärlek: nobody,som vanliiiigt

blir en bild på mig och Linn för jag saknar den sjuka damen!
smexiggggggt!

NICK JONAS

Sitter här och lyssnar på nick jonas and the adminstration's skiva. Så himla bra är den! Och nick är jävligt snygg för att bara tillägga. Idag har varit en riktigt bra dag, fast jag trodde att det skulle världens sämsta. Dagen började med ett biologiprov, och jag trodde att det skulle vara riktigtsvårt, men det var förvånansvärt lätt! ASGÖTT. Sedan hade vi spanska, okej..Det var riktigt tråkigt men, det funkade! Svenskan var ocksåhelt okej, hade svenska nationella muntliga, gick skitbra det också! Haft världens GÖASTE väder också;) Usch vad jag tycker om det, satt ute i solen på lunchen och bara njöt! Vi hade fysik,men det blev inte mycket med det, hade 20 minuter av lektionen sen hade vi rörelse och det blev basket i den härliga solen, och min klass r så himla skön också, man kan inte göra annat än att älska den! :)



Idag blev jag frågad om jag ville gå på modevisning på torget den 24:e har inte riktigt bestämt mig än, jag skulle tänka på det tills imorgon, vad tycker ni? Ska jag vara med i år i igen ?:)







<3

2010-04-14

HM..

Inte lika "ledsen" längre.Mer arg. Trött på allt skitsnack och jag orkar inte med eksjö mer. Ska sammanlagt ha tre prov denna vecka och spanska "något", vet inte riktigt vad. Jag tror jag dör snart. Alla läxor kom på en gång när vi precis ko tillbaka från lovet.Jag är helt utmattad och det är bara onsdag. Jag mår illa också, inte bra. Hoppas det går över tills imorgon . Nu ska ajg föröska plugga igen, men det kommer inte funka.

2010-04-12

FUUUUUUUUCK IT

jag har verkligen ingen lust att plugga.. Fan, att jag alltid går på allt jävla skitsnack. Jag som inte kunde sluta le när jag fick smset.. Nu vill jag inte le alls.