2009-09-12

MAGNUS UGGLA I MITT HJÄRTA!

fyfan vad jag älsakr denna killen alltså! Världens härligaste människa.Har alltid kunant hans låtar,ända sen jag var liten . Min mamma lyssnade jämt och ständigt på honom. Han är kung.
Och så hitttde jag detta, SÅ GRYMT ROLIGT.
enligt mig då. Kunde inte sluta garva åt:
"jag ska ha en till....SKÖNT!" När han håller på med isbitarna !







och förresten,discot var okej, livet rullar , jag hatar eksjö.
förlåt för dålig uppdatering!
pussssss

2009-09-11

morgon!

Hejsan!
Nu är det så att jag ska snart till skolan och jag sitter och granskar min nya kamera! (:D:D:D:D:D:D) Dock fick jag ingen sladd till datorn med till den ?:S Vilket jag tyckte var konstigt så min pappa skulle fixa en och så hitatr jag ju inte min sladd till mobilen så jag kna inte lägga in videon ... Haha. Jag hatar sladdar ..
Nu ska jag packa idrottsväskan! Har ju idrott idag !:D

2009-09-10

mums!

nu ska jag äta lite honungsmelon! MUMMA! Kom på att min mormor fyller imorgon! :o
samma dag som world trade center blev förstört .
men hörrni nu ska jag gå!
måste duscha med!
puss!

puh!

Hejsan! Jagar fortfarande inte hittat min slad,men den kommer nog fram :P Nu sitter jag här hemma och har bestämt vad jag ska ha påpå discot imorgon ! PUH, har haft sådan ångest alltså! Det blev en rosa,peach akitig midjekjol och en slags kort jacka till :)

Nu ska jag göra lite läxor med mera!
Puss!

skola!

skolan börjar åtta och jag åker med gabbie idag :P
Vad avr det jag skulle säga .... Inte en aning ! Jag är glömsk på morgonen.Vi slutar halv tolv idag iaf,det kanske var det jag skulle säga ,haha. Och jag orkar knappt fixa mig för ett par timmar. Så det blev inget speciellt klädsmässigt och bara lite puder som smink. Eller så var det det jag skulle säga? :P
Haha ,i vilket fall så har ni lite att läsa nu !Pussssssssssssss!

2009-09-09

godkväll!

Idag har jag varit på marknaden,har inte gjort så mycket efter det. Jag och Linn spelade in ett videoklipp när vi sjöng lite med i helium i halsen,men jag hittar inte min sladdjäel till mobilen! Är skitsur!
Frågar linn ifall hon kan lägga in det åt mig sen !
Nu ska ja göra min so läxa,ha det!

godmorgon!

Här sitter jag i mitt rum och har egentligen bråttom,men ligger datorn framför mig så.... ;) Nu har jag precis klätt på mig och fixat mig lite, ska snart borsta tänderna :) BLÄ TILL ALLA LÄXOR!

Idag är marknaden, hoppas det blir roligt. Jag vill verkligen inte bli kokosbollfuckad! Nu ska jag gå och borsta tänderna och så ska jag packa ner alla böcker i väskan! :(Och leta rätt på mitt headset!
Seya!

2009-09-08

hemma!

hemma från skolan och usch vad jag är trött ,ska göra alla onsdagens läxor och alla torsdagens läxor,Jag ty hatälskar marknaden.Det är roligt,men så blir man alltid kokosbollsfuckad i hela huvudet. Jag ahr aldrig kommit ifrån marknaden ren har alltid 20 kokosbollar i håret. Jag tror att varenda människa i eksjö duschar den dagen :P men det ska bli kul! Allt gott godis,mmmmm! jag är tjock i know,i know :bOm tjugominuter börar gossip girl! <33<3<3<3<3<3<3:D
ba ba ba im loving it!
hejdoo!

2009-09-06

mycket bra låt! :)








I LOVE THIS SONG! :D

ute i skogen med hundarna:)

Hola!:)
Nu kom jag precis hem från skogen,har varit ute och gått med familjens hundar.

Det blev inte mjukis kläder så länge,utan jag ändrade mig och det blev tights,stor stickad tröja benvärmare och en halsduk,det är superfint höstväder ute dag:)

Bild på mina hundar:)

sent inlägg!

Hejsan! Idag steg ajg upp rätt sent,men det är ju trotts allt söndag :) Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag nog va med F lite senare, men det beror på om jag hinner och kan osv. Men det var ju ett atg sen jag träffade henne så jag hoppas att få träfa henne:)

DUSCH,FIX,MJUKIS
älskar att mitt hår börjar bli längre! Och eftersom att det är söndag så blev det mjukis byxor idag:)


godnatt!

godnatt alla blogg-readers!
bjuder på trötta mobilbilder(Y)