2009-11-21

ostbågar...en gång om året

ja, ostbågar är en sån sak jag äter väldigt sällan,men idag blev jag sugen! Men sen tar det mellan 6-12 månader innan jag blir sugen på det igen. Så.. Ja. Jag återkommer nästa gång jag blir sugen på ostbågar:o


Nu är det så att jag ska titta på gissip girl lite:)Jag har tittat klart på alla how i met your mother avsnitt, och måste vänta tills nästa kommer ut i usa..Så ja. Det blir gossip girl istället nu ;)
Puss!

Är de inte härliga!

Haha, sötnosar hela högen, väldigt dryga också för den delen, Fatta humorn :D:D:D





Amanda Jenssen och Veronica Maggio

Sitter och lyssnar på amanda jenssens nya skiva, riktigt bra! :D Sitter också och lyssnar på lite gamla låtar med veronica Maggio , också riktigt bra!
:)
Nu ska jag borsta tänderna, pyss!


jonas brothers live i telefon!

Både nathis och nelly har ringt ig och jag har fått höra jb live :))) Mycket snällt av er tjejer, massa tack! love to you! Sitter här och är avundssjuki min säng med mina två hundar med mig. Plus en katt som springer omkring:p
Nu ska jag invänta nästa samtal, haha :P om det blir något då, är iaf otroligt tacksam för att de ringde ! :))))

<33

2009-11-20

vill också till london!

Ja , nu är Nathis Becca och Nelly i London och ska ikväll se på jonas brothers konsert! Jag hade ju gärna velat åka dit jag ed, hade ju inte alls varit fel! Men,men. När de väl kommer till Sverige sa jag och Nelly att vi ska stå längst fram! ;) Men, ajg hoppas att de har riktigt kul och att de shoppar mycket! :D love you guys!
<3

2009-11-18

lite av allt :)

Just nu är jag hemma hos Linn, och vi tittar på greys anatomy :) Imorgon är talangjakten, Linn ska sjunga och jag ska vara nominerings konferencier Och jag är inte nervös, inte än iallafall, det kommer väl precis innan, som vanligt :) Köpte ett par paljett leggins idag, i likeee :)

Nu ska jag gå :)
Pusss!

det är fint att peka..


Jag tycker inte om dig. Du är så jävla falsk, och jag fattar inte att du sagt och gjort det du gjort. Vill du ah en bitch så ska du få en bitch, min vän ..
Eller inte.
Varför sa jag sjunka ner till nivå egentligen?
Haha, nej. Jag tycker inte om dig.

2009-11-17

sjuk idag :(

har varit sjuk idag, jättetråkigt, verkligen! Fårse om jag är friskare imorgon, hoppas det iallafall! Jag börjar få panik, jag behöver verkligen ett par leggins för 400 kr (och jag menar, verkligen.. VERKLIGEN BEHÖVER). Men mamma vet inte om hon vill lägga 400 kronor på dem! Och det säger hon nu !? Två dagar innan jag behöver dom. Kul, verkligen (y) Så jag har stora problem! Och jag saknar Nelly ! Min fina vän som åker till London snart med två till av mina fina vänner becca och Nathis! Hoppas ni får det riktigt jävla roligt tjejer, och krama Nick jonas från mig! Ja de ska på konsert och kolla på jonas brothers!
Nu ska jag vila! Puss!

2009-11-16

fina låtar från fin film :)




vill se :o

Första prao dagen

jo det har väl varit okej :)
inte riktigt min grej kasnke, och om en halvtimma typ ska jag på utv samtal, kul ...;p
Nej , inte riktigt:p Men jag ska spela pet society på fejjan nu , hahah :D

första prao dagen + utv.samtal (y)

Nu har jag duschat, sminkat mig och fönat håret. Så nu ska jag bara välja kläder, som nog kommer ta ett tag, har ju ändå 40 minuter på mig;p Första dagen på praon idag, har jag nämnt det ?;o Det är så pinsamt första dagen, och det känns om om man bara är i vägen. Det värsta är när man märker att de tycker det är jobbigt att hitta på något man ska göra, så att man bara inte står still. Har ju utvecklings samtal idag med.. Är lite nervös inför två saker med det,men det är inget jag nämner är, men jag hoppas att det går bra. Nu ska jag försöka välja kläder. Vill ju inte vara för "snyggt" klädd men ändå vill jag ju inte se schabbig ut ...:p Så ah , nu ska jag välja kläder , puss ;*